Magazin > VIP
76266 ogledov

Mija Janković vnukinji podarila sanjsko darilo, ki si ga močno želi večina otrok

mija janković Mediaspeed
Vnukinjo razveselila za 10. rojstni dan.

Soproga ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Mija Janković je ženska številnih vlog. Podjetnica, žena, mama, hčerka, a najbolj od vsega se ji v očeh zaiskri, ko govori o svojih vnukih. Tri ima, najstnika Vall in Julia sta otroka njenega mlajšega sina Jureta in njegove bivše soproge Vesne Janković, najmlajša vnukinja Karolina pa je hčerka starejšega sina Damijana in njegove dolgoletne izbranke Ursule

Mija z vsemi tremi preživlja veliko časa, jim pomaga pri šolskih obveznostih in jih vozi na izlete ter počitnice. Karolina je s prijateljico poleti pri njej celo na enotedenskih počitnicah in babica ji vedno pripravi pester program, ki vključuje obisk muzejev, galerij, živalskega vrta in kina. Aktivna pa je tudi v športnem smislu, saj z vnuki tudi supa, kot nam je razkrila pred časom.  A za to, kar je naredila nedavno, si zagotovo lahko prisluži naziv super babi! Karolini je za 10. rojstni dan namreč podarila nekaj, kar si želi skoraj vsak otrok. Kupila ji je kužka, ki so ga poimenovali Brownie. In čeprav je povsem od vnukinje, se ob njem "topi" tudi Mija, kot je še razkrila za zurnal24.si.

Komentarjev 3
  • Aqua 11:43 26.marec 2023.

    Daj ohladi se plavko. Zaradi kuzka ne bos nic vec dolgov plačeval. Ce bi tvoj miljenec to storil bi ga koval v nebesa. Nisem pristas Jankovicev, niti me ne motijo. Me pa take izjave ujezijo, ker so zaradi priimka. Deklici ...prikaži več pa želim veliko veselja z kuzkom.

  • Plavi-mil 11:04 26.marec 2023.

    Še marsikdo bi podarjal taka darila, če bi mu ODPISOVALI DOLGOVE, ne mi jih moramo odplačevati, pa če ostanemo na cesti, zato vi MSM presstituti ne dražite narod .

Sorodne novice