Milan Gačanovič povsem pomlajen, v čem je trik?

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Stilist in oblikovalec Milan Gačanovič na tednu mode presenetil s povsem pomlajeno podobo ...
Oglej si celoten članek

Milan Gačanovič danes izgleda bolje kot kadarkoli prej. V čem je skrivnost njegovega mladostnega videza? "Ko uživaš v tem, da se gibaš, da hodiš v naravi, je to en velik plus. Ker hodit v naravi ali teči v telovadnici na tistem traku, je velika razlika. V telovadnicah je zrak ponavadi zelo slab, zunaj pa nekaj narediš še za svoja pljuča. Včasih tudi malo tečem, ampak ne pretirano, ravno toliko, da ohranjam neko kondicijo. Glede joge je pa tako, da gre za neko specifično vrsto, ki prihaja iz Šrilanke. Je zelo podobna pilatesu, saj se dejansko samo razteguješ. Telo razteguješ do bolečine in s tem si bolj gibčen. Ko pa si bolj gibčen, pa lažje hodiš in lažje tečeš, to je neko tako gonilo. S tem se ukvarjam že nekaj let, sicer ne vsakodnevno, ampak, ko začutim, da je potreba," pravi Milan. 

Prehrana Prehrana: O oblikovanju telesa, ki zdrži vse življenje

A skrivnost ni le v posebnem gibalnem režimu, pač pa tudi v prehrani. "Trik je v prehrani, najslabše je, da ogljikove hidrate mešaš z mesom. Je treba jest meso in zelenjavo in se izogibati težkih jedi, ki jih Slovenci zelo radi jedo. Imam pa po drugi strani zelo rad čokolado, ko jo pojem malce več, se malce več gibam. Sicer nisem nek frik, da pazim na vsak košček, a telo je potrebno zadovoljiti, pa čeprav v manjših količinah," še dodaja Gačanovič.

Foto: Mediaspeed Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 22:07 4. Junij 2018.

    Vukovi sa Ontarija protiv Crvenih mundira

  • 22:02 4. Junij 2018.

    iz katere vloge je pa uletel na cesto?

  • 19:08 4. Junij 2018.

    Bog pomagaj,da ga ni sram da se takle sploh upa nastaviti fotografu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.