Mirela izvedela, kaj jo čaka v Sloveniji

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Klicala je prijateljico v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Uradna Facebook stran za največje Mireline oboževalce je delila status ene njenih največjih oboževalk in prijateljic. Prijateljica, ki je za Mirelo po domnevnem posilstvu odpotovala v Beograd na veleposlaništvo, da bi jo rešila, je zapisala: "Danes sem končno dočakala, da me je klicala Mirela. Nenapovedano. V nekaj minutah sem ji povedala, kakšna je situacija. Brutalno in iskreno, kot povem vsem, ki jih imam rada."

Če je Mireli prijateljica res povedala vse, to pomeni, da je slovenska tekmovalka izvedela, da so se ji odpovedali tako starši kot tudi starejši sin. "Naj poudarim, da je hvaležna Andreju, da ne pljuva čez njo in da skrbi za sinove, kot je treba. V pogovoru je dala jasno vedeti, da ve, da ne ravna pravilno. A vsi smo samo ljudje, vsi delamo napake, za svoje pa bo odgovarjala samo ona."

Dodala je, da se Mirela zaveda, kakšna situacija jo čaka po šovu in se zahvaljuje vsem, ki ji niso obrnili hrbta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:25 30. Junij 2017.

    sama je svoja otroka potunkala v "govno", ker se ji jebe od BG do NM in Šentjerneja, zdele visi na …

  • 22:26 30. Junij 2017.

    preveč jo poznam,starejši si, skrbi,njen bivši z partnerko,ki jo bo glih zdej klical mama,kajti od prave mame nima nič,kot samo …

  • 13:21 30. Junij 2017.

    pa koga ku**c sploh še zanima ta POFUKARA ?<br />fu**l jo je crnogorac v BB...<br />fu**a jo srbin v Parih...<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.