Magazin > VIP
364 ogledov

Mirela izvedela, kaj jo čaka v Sloveniji

Mirela Lapanović Youtube
Klicala je prijateljico v Slovenijo.

Uradna Facebook stran za največje Mireline oboževalce je delila status ene njenih največjih oboževalk in prijateljic. Prijateljica, ki je za Mirelo po domnevnem posilstvu odpotovala v Beograd na veleposlaništvo, da bi jo rešila, je zapisala: "Danes sem končno dočakala, da me je klicala Mirela. Nenapovedano. V nekaj minutah sem ji povedala, kakšna je situacija. Brutalno in iskreno, kot povem vsem, ki jih imam rada."

Če je Mireli prijateljica res povedala vse, to pomeni, da je slovenska tekmovalka izvedela, da so se ji odpovedali tako starši kot tudi starejši sin. "Naj poudarim, da je hvaležna Andreju, da ne pljuva čez njo in da skrbi za sinove, kot je treba. V pogovoru je dala jasno vedeti, da ve, da ne ravna pravilno. A vsi smo samo ljudje, vsi delamo napake, za svoje pa bo odgovarjala samo ona."

Dodala je, da se Mirela zaveda, kakšna situacija jo čaka po šovu in se zahvaljuje vsem, ki ji niso obrnili hrbta.

Komentarjev 9
  • patron 23:25 30.junij 2017.

    sama je svoja otroka potunkala v "govno", ker se ji jebe od BG do NM in Šentjerneja, zdele visi na ciganu, tut včerajšnji klic je ni zdrmal, ko je zvedla kruto resnico domačih od ačime rebekoviććć...BRUHHHH

  • micika 22:26 30.junij 2017.

    preveč jo poznam,starejši si, skrbi,njen bivši z partnerko,ki jo bo glih zdej klical mama,kajti od prave mame nima nič,kot samo sramoto,andrejček,ko andrejček,zello naivni dolenjček je,škoda ga je za to ku....sicer je oreng postarana okoli oči,naj ostane tam k je,tam tudi spada,med svoje

  • MižiMaži 13:21 30.junij 2017.

    pa koga ku**c sploh še zanima ta POFUKARA ?fu**l jo je crnogorac v BB...fu**a jo srbin v Parih...in ko jo izbacijo iz srbije...nej jo na Bregani pof**a še cela falanga jokajočih arbitražnih hrvatarjev.