Mirela je televizijskega voditelja pustila na cedilu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zmagovalka Big Brotherja ga je pustila čakati.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je televizijskega in radijskega voditelja ter ljubitelja erotike Iztoka Gartnerja razočarala, saj sta bila dolgo časa dogovorjena, da bo njegova gostja v oddaji, a je Dolenjka v zadnjem trenutku odpovedala.

Foto: Facebook Iztok Gartner "Midva sva bila na vezi 14 dni, vsak dan. To ni bil samo en klic in nekaj na hitro. Dva tedna sva ljudem sporočala, da bo v molji oddaji, tudi v svojih posnetkih v živo naFacebooku je najavljala, da bova skupaj snemala. Potem pa je prišel dan in ko bi morali snemati ona sploh ni javila, da je ne bo. Jaz sem njo kontaktiral in jo vprašal, če vse velja in da če se vidiva čez eno uro. Čez pol ure je odgovorila, da je ne bo," je povedal Iztok in dodal: "Potem sem vprašal, kaj se dogaja, je rekla, da je nekaj prišlo vmes in da nima prevoza, zato sem ji predlagal, da pridem ponjo, a je bila polna izgovorov. Karkoli je rekla, se je videlo, da ni res, kar govori. Potem sem izvedel, da nisem edini in da je 'skenslala' že nekaj novinarjev."

Pravi, da ima tudi sicer zelo slabe izkušnje z ljudmi, ki jih poznamo iz Big Brotherjev, le z Martinom Flisom in Tomažem Jerajem lepo sodeluje: "Vsi ostali odpovedo brez razloga, so popolnoma neresni in z njimi imam resnično slabe izkušnje!"

Mirelo oboževalci posvarili pred Iztokom

In Mirela? Mirela pravi, da takrat res ni imela prevoza in ob tem dodala: "Zamerim mu, ker je tako grdo napisal status in ker ni mogel poslati nikogar pome, če je vedel, kakšna je situacija, da nimam prevoza." Zmagovalka spomladanskega šova pravi, da je vesela, ker se ni udeležila njegove oddaje. Pred njim so jo opozorili tudi njeni oboževalci: "Pisali so mi, da da koncept oddaje ni zame in da bi to bila samo slaba rekla zame. Pisala so mi in dekleta in fanthje. Jaz sem kulturna in želim vsakemu ustrežt, ampak men i ni treba, da sem del takšne vulgarne oddaje. Ne rabim enega Iztoka Gartnerja, da sem uspešna. Ne zanima ne, ne grem v oddajo, kjer se bom osramotila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 15:01 17. Oktober 2016.

    brezupno tej rupetini kej razlagat....!

  • 03:12 15. Oktober 2016.

    Že par ur se pripravljam odpisat, pa sem se šele zdaj malo umiril od smeha... A dej Mirela, koga ti …

  • 15:31 14. Oktober 2016.

    Kdo je to čudno bitje (neka Mirela) in kdo je Iztok Gartner?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.