Mirela Lapanović nam je pokazala svojega bogatega partnerja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To je moški, ki ga ljubi naša resničnostna zvezdnica.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović, zmagovalka Big Brotherja, nam je maja zaupala, da se je zaljubila v poslovneža iz Pariza, ki jo razvaja z razkošnimi potovanji. Naša resničnostna zvezdnica je tako v zadnjih tednih počitnikovala v Parizu, Nici, Barceloni, na jadranski obali in celo v Cape Townu. "Potujem z njim, ker on veliko potuje zaradi posla. Pišem knjigo, avtobiografijo, ki bo darilo vsem, ki so mi stali ob strani, in mojima sinovoma. Ponovna sem srečna, polna življenja in kmalu potujem čez ocean," je za naš portal razkrila.

Magazin Tako razkošno živi Mirela, odkar je ujela poslovneža iz Pariza!

Mirela je svojo novo ljubezen skrivala, sedaj pa nam je le pokazala moškega, ki je ukradel njeno srce. “Moj dragi ni iz šovbiznisa in je uspešen moški zrelih let, ki je zelo razgledan. Njegovo sliko sem objavila, ker so ljudje pokvarjeni in služijo z lažmi,“ je za naš portal povedala sedaj svetlolasa Mirela in še dodala, da njen Francoz govori kar šest tujih jezikov.

mirela

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 15:22 26. Julij 2019.

    Moj bog,kaj je moškim,da pobirajo smeti? FETIŠ?

  • 11:57 26. Julij 2019.

    "Moj dragi ni iz šovbiznisa in je uspešen moški zrelih let, ki je zelo razgledan". Ojoj, če bi bil razgledan, …

  • 10:59 26. Julij 2019.

    Resnično ne razumem nekaterih ljudi. Tip je bogat, lahko bi imel lepo žensko, pristal pa je s tem osebkom? Tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.