Mladi slovenski zvezdnik se je odzval na govorice, da je varal

Danes se je Luka Mišurić, tekmovalec ekipe Klemna Bunderle na svojem Youtube kanalu odzval na članek, ki smo ga objavili dobra dva tedna nazaj, v katerem nam je priznal, da je prevaral punco. Preberite, kaj je imel za povedati...
Oglej si celoten članek

Pred dvema tednoma nam je namreč dejal: ‘’Drugače nisem tak, da bi prevaral punco, ampak se zgodi.’’ Pa jo je res ali se je zlagal?

Magazin Znani Slovenec priznal, da je prevaral dekle

Po ogledu njegovega videa so stvari nekoliko nejasne. Ta 18-letnik namreč že v začetku posnetka izpostavi: ‘’Danes delamo reakcijo na en članek, v katerem sem jaz. Mene je ful folka spraševalo, ali je to (da je prevaral punco) res, ali ni res. Glejte video naprej, pa boste izvedeli,’’ nagovori svoje gledalce.

V nadaljevanju posnetka najprej izpostavi, da mu zgornja slika, ki smo jo izbrali iz njegovega Instagram profila, ni bila všeč. ‘’Hvala, da ste dali mojo najgršo sliko na Instagramu. Lahko bi dali najlepšo,’’ ki jo tudi pokaže. Njegov predlog smo tokrat upoštevali.

Ko pa končno pride do točke, kjer naj bi mladenič razkril, ali je punco res prevaral, ali se je zgolj šalil, pa sledi razočaranje. Prepričajte se sami:

Luka lahko spremljate tudi na Joonglaa star šovu, kjer v vsaki epizodi poskrbi za obilico smeha. Oglejte si, kakšen ples ga je popeljal do naziva najboljšega 3. epizodi Joongle!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:18 8. September 2020.

    Kretenski članki,da jim ni para!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.