Magazin > Joonglaa
4748 ogledov

Mladi slovenski zvezdnik se je odzval na govorice, da je varal

IG: Luka Mišurić
Danes se je Luka Mišurić, tekmovalec ekipe Klemna Bunderle na svojem Youtube kanalu odzval na članek, ki smo ga objavili dobra dva tedna nazaj, v katerem nam je priznal, da je prevaral punco. Preberite, kaj je imel za povedati...

Pred dvema tednoma nam je namreč dejal: ‘’Drugače nisem tak, da bi prevaral punco, ampak se zgodi.’’ Pa jo je res ali se je zlagal?

Magazin Znani Slovenec priznal, da je prevaral dekle

Po ogledu njegovega videa so stvari nekoliko nejasne. Ta 18-letnik namreč že v začetku posnetka izpostavi: ‘’Danes delamo reakcijo na en članek, v katerem sem jaz. Mene je ful folka spraševalo, ali je to (da je prevaral punco) res, ali ni res. Glejte video naprej, pa boste izvedeli,’’ nagovori svoje gledalce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

A post shared by 𝓛𝓾𝓴𝓪 𝓜𝓲š𝓾𝓻𝓲ć (@lukamisuric) on

V nadaljevanju posnetka najprej izpostavi, da mu zgornja slika, ki smo jo izbrali iz njegovega Instagram profila, ni bila všeč. ‘’Hvala, da ste dali mojo najgršo sliko na Instagramu. Lahko bi dali najlepšo,’’ ki jo tudi pokaže. Njegov predlog smo tokrat upoštevali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤪⭐️

A post shared by 𝓛𝓾𝓴𝓪 𝓜𝓲š𝓾𝓻𝓲ć (@lukamisuric) on

Ko pa končno pride do točke, kjer naj bi mladenič razkril, ali je punco res prevaral, ali se je zgolj šalil, pa sledi razočaranje. Prepričajte se sami:

Luka lahko spremljate tudi na Joonglaa star šovu, kjer v vsaki epizodi poskrbi za obilico smeha. Oglejte si, kakšen ples ga je popeljal do naziva najboljšega 3. epizodi Joongle!

 
Komentarjev 1
  • pantani 07:18 08.september 2020.

    Kretenski članki,da jim ni para!!!