Magazin > Joonglaa
11349 ogledov

Znani Slovenec priznal, da je prevaral dekle

Instagram @lukamisuric
Mladi 18-letni Luka je kandidat novega šova Joonglaa Star. Simpatični Domžalčan se je na šov prijavil z upanjem, da osvoji nagrado v vrednosti 15.000 evrov.

Ob prvem pogledu njegovega Youtube kanala lahko vidimo, da ima ta fant velik potencial in veliko ljubezen do ustvarjanja in zabavljaštva. Nobena stvar ga ne postavi v neprijeten položaj. Tudi iskanja Baščaršije sredi Ljubljane se je lotil z veliko samozavestijo. Eden prvih dokumentiranih podvigov na njegovem kanalu je namreč postavljanje bizarnih vprašanj naključnim mimoidočim v slovenski prestolnici. Mladi fant s svojimi prijatelji tako dobro odigra svojo vlogo, da mnoge “sogovorce” pusti odprtih ust in začudenih pogledov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

A post shared by 𝓛𝓾𝓴𝓪 𝓜𝓲š𝓾𝓻𝓲ć (@lukamisuric) on

Vsebino pa ustvarja tudi na TikToku. Priznava nam, da je imel tudi na tej platformi v začetku nekaj težav. “Rekel sem si, da poskusiti ni greh, zato sem si naredil Tik Tok kanal, kjer sem začel snemati videje, in tisti, ki pravijo, da je vsak začetek težek, imajo prav, saj sem tudi na Tik Toku prejel zelo malo podpore." A Luka dokazuje, da je vztrajnost pomembna vrlina. Kmalu so številke začele rasti, sedaj ima na svojem TikTok profilu že skoraj 13 tisoč sledilcev. 

@luka.misuric

Udriii!! Sta se pije😁 ##fyp ##foryou ##foryourpage ##foryourpage ##slovenija ##srbija ##bosna ##balkan ##harmonika

♬ Cepaj Harmoniku od Dj Stojaka - xstojak

Njegova najstniška razigranost pa ga včasih spravi v težave. Zaupa nam, da je z nekaj kozarčki preveč prevaral svoje dekle. “Drugače nisem tak, da bi prevaral punco, ampak se zgodi.” Zaupa nam še, da je bil pogovor naslednje jutro zelo razvnet. “Bila sva na kavi, se pogovorila, vse super. Potem pa ona spremeni temo in pravi: ‘Zgleda ti je bla ta punca boljša od mene’. In tuki je spet nastalo kreganje.” Luka vseeno prizna, da mu je za nastalo situacijo žal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤪

A post shared by 𝓛𝓾𝓴𝓪 𝓜𝓲š𝓾𝓻𝓲ć (@lukamisuric) on

Za konec nam zaupa še, da je poleg nagrade, njegov cilj v šovu dokazati staršem, da lahko uspe z družbenimi omrežji. “Starše sem s tem malce prestrašil, ker so si po tem videu mislili, kakšne neumnosti snema naš sin. Rekel sem, naj si naložijo Tik Tok, in bodo lahko sami videli, da ni nič takega. Res je bilo tako. Naložili so si Tik Tok in me začeli spremljati. Ampak še vedno nimam prave podpore, zato sem se odločil prijaviti na Joonglaa Star Show, da bi jim dokazal da snemanje raznih posnetkov niso samo “gluposti”, ampak nekaj, kar lahko nekomu polepša dan ali ga nasmeji, spravi v dobro voljo, lahko pa tudi ta nekdo dobi navdih za snemanje, kot sem ga dobil jaz.” Kakšna je njegova konkurenca v šovu pa si hitro oglejte v prvi epizodi Joonglaa Stara!
 

Komentarjev 3
  • Avatar Frenniola
    Frenniola 01:08 24.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Taja 18:48 23.avgust 2020.

    Daleč najbolj znan Slovenec. Kaki Luka Dončič, ta tip je znan. Pa še punco je prevaral. Wau, težki frajer.

  • leonardo 09:04 23.avgust 2020.

    Komu znan. Najbližjim sosedom?