Mlado mamico napadali zaradi strij

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Petkratna mamica Tanis Jex-Blake ne bo nikoli pozabila dneva, ko se je po 13 letih v bikiniju ulegla na plažo.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Tanis Jex-Blake Tam je 33-letna Kanadčanka srečala dva moška in žensko, ki so se norčevali iz njenega trebuha. Javno so jo zasmehovali, nanjo kazali s prstom in se pretvarjali, da jo brcajo.

Tanis je njuno obnašanje tako ujezilo in razžalostilo, da je na Facebooku ob fotografiji svojega trebuha objavila odprto pismo. "Žal mi je, da sem se vam gabila. Žal mi je, da moj trebuh ni raven in napet. Žal mi je, da je moj trebuh poln strij. NI MI ŽAL, da je moj trebuh ščitil in negoval PET krasnih, zdravih, inteligentnih in čudovitih bitij,“ je zapisala mlada mamica in dodala, da se je pred njimi sicer pretvarjala, da je njihove besede niso prizadele, v avtu pa se je razjokala. "Hvala, da ste uničili moj dan. Ljudje, kot ste vi, so krivi, da je naš svet grd in pol sovraštva. Ženske, ki vam bodo rojevale otroke, se mi smilijo.“

33-letnica je pozneje v neki radijski oddaji povedala, da je bilo pismo namenjeno predvsem mamicam. "Da bi imele dovolj poguma in se v bikiju počutile svobodne in ponosne,“ je še dodala Tanis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.