Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Mlado mamico napadali zaradi strij

Tanis Jex-Blake Facebook
Petkratna mamica Tanis Jex-Blake ne bo nikoli pozabila dneva, ko se je po 13 letih v bikiniju ulegla na plažo.

Tanis Jex-Blake  | Avtor: Facebook Facebook
Tam je 33-letna Kanadčanka srečala dva moška in žensko, ki so se norčevali iz njenega trebuha. Javno so jo zasmehovali, nanjo kazali s prstom in se pretvarjali, da jo brcajo.

Tanis je njuno obnašanje tako ujezilo in razžalostilo, da je na Facebooku ob fotografiji svojega trebuha objavila odprto pismo. "Žal mi je, da sem se vam gabila. Žal mi je, da moj trebuh ni raven in napet. Žal mi je, da je moj trebuh poln strij. NI MI ŽAL, da je moj trebuh ščitil in negoval PET krasnih, zdravih, inteligentnih in čudovitih bitij,“ je zapisala mlada mamica in dodala, da se je pred njimi sicer pretvarjala, da je njihove besede niso prizadele, v avtu pa se je razjokala. "Hvala, da ste uničili moj dan. Ljudje, kot ste vi, so krivi, da je naš svet grd in pol sovraštva. Ženske, ki vam bodo rojevale otroke, se mi smilijo.“

33-letnica je pozneje v neki radijski oddaji povedala, da je bilo pismo namenjeno predvsem mamicam. "Da bi imele dovolj poguma in se v bikiju počutile svobodne in ponosne,“ je še dodala Tanis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.