Modrica na zaročencu: Ga je po škandalu udarila Lopezova?

Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez
Sage okoli zaroke Jennifer Lopez in domnevne nezvestobe njega zaročenca očitno še ni konec.
Oglej si celoten članek

Kaj se v resnici dogaja, ne ve niče, so pa zato toliko bolj zgovorne fotografije. Sanjsko zaroko Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza, ki se je zgodila na Bahamih, je prekinil škandal, saj se je takoj po objavi zaroke oglasil Alexov nekdanji soigralec, ki trdi, da je A. Rod Jennifer prevaral z njegovo nekdanjo ženo. Nekdanja žena, nekoč playboyeva zajčica, je trenutno edina, ki je navedbe zanikala. J. Lo in A. Rod sta se zavila v molk.

Magazin Prve fotografije Lopezove po škandalu

In čeprav so viri povedali, da Jennifer Alexu povsem zaupa, očitno temu ni čisto tako. Po pristanku v ZDA, ko sta se golobčka vračala iz Bahamov, so pod Alexsovim očesom namreč opazili modrico. Le kdo bi ga na zaročnem potovanju v luksuznem letovišču lahko napadel? Prav tako so zgovorne ostale paparaco fotografije, na katerih Jennifer sicer nosi zaročni prstan, a se drži, kot da je hudo jezna (fotografije v galeriji). Kljub vsemu, pa parček še vedno ves čas tiči skupaj, čeprav velike naklonjenosti med njima ni opaziti. V telovadnico sta na primer prispela ločeno. 

Magazin Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.