Monika nič več Jelinčič, ampak ...

Odložila priimek nekdanjega moža.
Oglej si celoten članek

Pred dobrim letom je odjeknila novica, da se Zmago Jelinčič Plemeniti ločuje od skoraj 30 let mlajše žene Monike. Par je bil poročen 16 let in ima dve hčerki.
Magazin Jelinčičeva starejša hči se je omehčala
Ločitev je zahtevala Monika, ki je že odložila slavni priimek in se sedaj spet piše Zupanc. Kmalu po objavi vesti se je razvedelo, da je Jelinčičeva v novi zvezi s podjetnikom Rokom Mikličem

Magazin Mamma mia, kaj je že zraslo iz Jelinčičeve primorske vile!

Od letošnjega septembra je par uradno ločen, se bosta pa morala spet srečati na sodišču, saj se še nista dogovorila o delitvi premoženja. Kamen spotike je tudi vila v Semedeli.

Foto: Instagram monika jelinčič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • ode
    22:50 10. December 2020.

    Sedaj se piše Nilinčić

  • 15:43 10. December 2020.

    Malo pozno Monika ampak ja nikoli ni prepozno spoznati podlasice!

  • 20:19 9. December 2020.

    Plemenitemu se rogovi lepo podajo na njegovo pojavo zblojenega starčka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.