Moped Show osvaja tudi Lent

Foto: Anže Krže
Foto: Anže Krže
Danes priporočamo ogled gledališke komedije Moped Show, ki jo bodo ob 22. uri uprizorili na Odru Rotovž.
Oglej si celoten članek

V Mariboru bodo na Lentu uprizorili Moped Show v živo z gosti in nepogrešljivimi vici, štosi ter glasbenimi vložki. Poleg legendarnega Toneta Fornezzija - Tofa bodo za večer, poln smeha, poskrbeli še Simona H2ORoman Končar in glasbenik Miran Juvan.

Gre pa za gledališko ponazoritev, kako je ta ikonska radijska oddaja v resnici nastajala pred dobrima dvema desetletjema, le da boste tokrat lahko igro spremljali kar v živo. Tudi gledalci boste namreč neposredno vključeni v dogajanje v 'studiu'.

"Pričakujete lahko 'The Best of The Best' mopedovskega humorja, kakor tudi satirično nostalgijo z dodatkom aktualnih poročil in aktualizacije na trenutno dogajanje v državi," obljubljajo ustvarjalci predstave. Z drugimi besedami: zakaj bi se današnji politiki lahko izognili temu, čemur se od Tita do Kučana ni mogel izogniti nihče – Tofovi satiri, pikrosti in neskončni meri humorja, ki smo ga v današnji politični situaciji še kako potrebni.

Za vstopnico boste odšteli 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.