Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Moped Show osvaja tudi Lent

Moped Show nasmejal prestolnico Anže Krže
Danes priporočamo ogled gledališke komedije Moped Show, ki jo bodo ob 22. uri uprizorili na Odru Rotovž.

V Mariboru bodo na Lentu uprizorili Moped Show v živo z gosti in nepogrešljivimi vici, štosi ter glasbenimi vložki. Poleg legendarnega Toneta Fornezzija - Tofa bodo za večer, poln smeha, poskrbeli še Simona H2ORoman Končar in glasbenik Miran Juvan.

Gre pa za gledališko ponazoritev, kako je ta ikonska radijska oddaja v resnici nastajala pred dobrima dvema desetletjema, le da boste tokrat lahko igro spremljali kar v živo. Tudi gledalci boste namreč neposredno vključeni v dogajanje v 'studiu'.

"Pričakujete lahko 'The Best of The Best' mopedovskega humorja, kakor tudi satirično nostalgijo z dodatkom aktualnih poročil in aktualizacije na trenutno dogajanje v državi," obljubljajo ustvarjalci predstave. Z drugimi besedami: zakaj bi se današnji politiki lahko izognili temu, čemur se od Tita do Kučana ni mogel izogniti nihče – Tofovi satiri, pikrosti in neskončni meri humorja, ki smo ga v današnji politični situaciji še kako potrebni.

Za vstopnico boste odšteli 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.