Moški delili trenutke, ko jim je dekle zlomilo srce

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Nekaj moških je razkrilo, s katerimi besedami in dejanji so jim dekleta zlomila srce.
Oglej si celoten članek

Ali kdaj svojemu fantu zlomite srce, brez da bi se tega zavedali? Čeprav imate svojega partnerja radi in ga ne bi nikoli namerno prizadeli, se vseeno zgodi, da ga vaše besede globoko prizadenejo. 

Nekaj moških se je odločilo razkriti, s čim so jih dekleta najbolj prizadela in jim zlomila srce, brez da bi se tega zavedala.

Nasilje

Foto: Profimedia Depresija "Prvič, ko se je moje dekle preoblačilo pred menoj, sem videl brazgotine, ki si jih je sama zadala," je spregovoril prvi fant. "Te brazgotine so mi zlomile srce, pa čeprav me je opozorila nanje."

"Dekle je bilo v otroštvu žrtev nasilja. Danes mi je rekla, da jo spominjam na moškega, ki jo je zlorabil," je povedal eden izmed moških.

Pretvarjanje

"Hotel sem, da vsi vedo, da sva par. Ona pa tega noče. Ko sem imel rojstni dan, me v šoli niti pogledala ni," je dejal drugi fant, ki še vedno ne ve, kako rešiti to težavo.

Dolga odsotnost

"Povedal sem ji, da me še nekaj časa ne bo domov. Planila je v jok, moje srce pa se je zlomilo," je povedal fant, ki je po poklicu vojak.

"Med videoklicem mi je rekla, da se kmalu ne bom več stisnil v ekran, če se bom še naprej tako redil. To me je zelo prizadelo."

Navidezna zaroka

"Dolgoletno dekle me je dobilo, ko sem ji kupoval zaročni prstan. Privolila je v zaroko, vendar mi je dala jasno vedeti, da se ne želi poročiti. Hotela je ostati samo zaročena."

Odhod

"Ravnokar mi je dekle zlomilo srce. Rekla mi je, da hoče, da jo vsi pustijo pri miru, vključno z mano. Rekla je, da ji je vseeno za vse."

Varanje

"Ravnokar sem izvedel, da se dobiva z drugimi moškimi," je delil eden izmed fantov. Drugi pa je povedal, da ga je dekle varalo že tri mesece.

Foto: Profimedia Varanje "Svoje bivše dekle sem ljubil bolj kot pa katerokoli drugo. Vseeno pa me je prevarala, sedaj si ne upam biti več v razmerju, saj se bojim te bolečine," je dodal tretji moški.

Pomanjkljiva ljubezen

"Tri leta sem bil s svojim dekletom. V tem času ji niti enkrat nisem rekel, da jo ljubim," je začel eden izmed fantov. "Ko me je vprašala, zakaj, sem ji končno povedal, da ne verjamem v ljubezen. Del mene je umrl, ko sem izgovoril te besede," je še dodal.

"Ko sem jo povabil na zmenek, je bila prepričana, da gre za kruto šalo," je svoje izkušnje delil drugi fant. "To me je hudo prizadelo. Ne morem verjeti, kako nekateri moški ravnajo z ženskami."

Magazin To vaša profilna fotografija pove o vas

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.