Na naših Talentih še nedolžna, sedaj pa tako zapeljiva

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Vse bolj zapeljiva ...
Oglej si celoten članek

Zalo Smolnikar -  ZÁLI je Slovenija spoznala leta 2015, ko je nastopila v šovu Slovenija ima talent. Po nastopu pa ni utonila v pozabo, ampak je bila ves čas aktivna. Videli smo jo na Slovenski popevki, letošnji Emi, Poletni noči, preizkusila se je tudi na odrskih deskah v predstavi Špas teatra Dance Amore, poleg tega se je pojavila kot jazz vokalistka v seriji Primeri Inšpektorja Vrenka

Nazadnje smo o njej pisali pred nekaj meseci, ko so mimoidoči strmeli vanjo, otroci pa so celo ustavilo igro. Več o tem TUKAJ. 

Pevka je sedaj izdala nov spot, in sicer za pesem Prebujam se, v katerem sta nastopila Tim Klemenčič, ki je med drugim sodeloval z Lepo Breno, Severino, Natašo Bekvalac, Jeleno Karleušo, in igralka Luna Zimić Mijović, ena najbolj talentiranih mladih igralk na Balkanu. Gledalci poznamo po glavni vlogi v filmu Grbavica.

"Prebujam se je skupek lepih, čistih čutenj, nostalgije in posebnega obdobja v mojem življenju. Je uvod v nove stvari, ki prihajajo in bodo tudi živahnejše," pravi Zala, ki še sporoča, da je prikupna deklica, ki smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent leta 2015, postala ženska. Je zrelejša, a je vseeno ohranila otroško razposajenost, navihanost in prikupnost, ki bo prišla do izraza pri njenih projektih, ki prihajajo že kmalu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.