Magazin > Film & Glasba & TV
106876 ogledov

Mimoidoči strmeli v našo pevko, otroci celo prekinili igro

zala smolnikar Osebni arhiv
Dvignila je veliko prahu.

Zala Smolnikar | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Se še spomnite Zale Smolnikar -  ZÁLI, ki je leta 2015 nastopila v šovu Slovenija ima talent? Tudi po koncu priljubljene oddaje je bila  ves čas aktivna in tako med drugim nastopila na Slovenski popevki, letošnji Emi, Poletni noči, preizkusila se je tudi na odrskih deskah v predstavi Špas teatra Dance Amore, poleg tega se je pojavila kot jazz vokalistka v seriji Primeri Inšpektorja Vrenka.

Lepotička je junija diplomirala v Avstriji, kjer je študirala petje, le nekaj dni po tem veselem dogodku pa je posnela video za pesem Dokler se imava. Spot je nekaj posebnega … Zala in njen soigralec sta bila namreč ujeta pod masko pande. Kako težko, a hkrati zabavno je bilo snemanje, nam je zaupala naša mlada pevka.

"Največji izziv je bil gotovo to, da pod masko s soigralcem Timom nisva videla popolnoma nič, zaradi česar se je na snemanju zgodilo kup nerodnih trenutkov, ki so nas vse pošteno nasmejali. S soigralcem, moško pando, sva se večkrat zaletela in padla ... V prizoru, kjer igrava šah, sem na tla zbila vse figurice s šahovnico vred. Ko pa sva nazdravljala, sva seveda vedno nazdravila eden mimo drugega. V prizoru, kjer moški panda na platno slika žensko pando, se je moral Tim res potruditi, da je sploh zadel platno, saj je večkrat slikal kar po zraku. Najbolj nevarna pa je bila gotovo hoja po stopnicah. Na glas sva jih štela, sicer bi se slabo končalo. Izjemni so bili tudi odzivi ljudi, ki so opazili ti dve srčkani in odštekani pandi. Ko smo snemali v parku, so otroci prekinili igro in se želeli z nama fotografirati. Podoben odziv je bil tudi ob jezeru, kjer je gostišče in so gostje ves čas snemali dogajanje. Po koncu, ko smo prišli na večerjo, pa so nam tudi na ves glas zaploskali. Skratka, čudoviti dnevi z ekipo treh srčnih ustvarjalnih dušic - Mance, Jana in Tima."

Komentarjev 2
  • Avatar Evie_Savage
    Evie_Savage 09:55 23.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesesc je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Kmodri 17:37 22.julij 2022.

    Se ne spomnimo bizarnih starost.