Magazin > Film & Glasba & TV
49083 ogledov

Na naših Talentih še nedolžna, sedaj pa tako zapeljiva

Zala Smolnikar POP-TV-2
Vse bolj zapeljiva ...

Zalo Smolnikar -  ZÁLI je Slovenija spoznala leta 2015, ko je nastopila v šovu Slovenija ima talent. Po nastopu pa ni utonila v pozabo, ampak je bila ves čas aktivna. Videli smo jo na Slovenski popevki, letošnji Emi, Poletni noči, preizkusila se je tudi na odrskih deskah v predstavi Špas teatra Dance Amore, poleg tega se je pojavila kot jazz vokalistka v seriji Primeri Inšpektorja Vrenka

Nazadnje smo o njej pisali pred nekaj meseci, ko so mimoidoči strmeli vanjo, otroci pa so celo ustavilo igro. Več o tem TUKAJ. 

Pevka je sedaj izdala nov spot, in sicer za pesem Prebujam se, v katerem sta nastopila Tim Klemenčič, ki je med drugim sodeloval z Lepo Breno, Severino, Natašo Bekvalac, Jeleno Karleušo, in igralka Luna Zimić Mijović, ena najbolj talentiranih mladih igralk na Balkanu. Gledalci poznamo po glavni vlogi v filmu Grbavica.

"Prebujam se je skupek lepih, čistih čutenj, nostalgije in posebnega obdobja v mojem življenju. Je uvod v nove stvari, ki prihajajo in bodo tudi živahnejše," pravi Zala, ki še sporoča, da je prikupna deklica, ki smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent leta 2015, postala ženska. Je zrelejša, a je vseeno ohranila otroško razposajenost, navihanost in prikupnost, ki bo prišla do izraza pri njenih projektih, ki prihajajo že kmalu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.