Na tako zvit način se je kraljica norčevala iz Trumpa

Foto: Profimedia
Prepričani so, da je kraljica med obiskom predsednika Trumpa javnosti pošiljala skrita sporočila.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je predsednik ZDA, Donald Trump, na tridnevnem obisku v Veliki Britaniji, kjer ga je sprejela tudi kraljica, s katero se je predsednik srečal na svečani večerji.

Magazin Zato se Trump kraljici ni priklonil

Ko so fotografije banketa prišle v javnost, so se nekateri namuznili, saj so prepričani, da je kraljica svetu pošiljala skrita sporočila in razkrila, kaj si v resnici misli o Američanu.

Monarhinja si je namreč za to priložnost nadela tiaro, ki je okrašena z rubini. Drage kamne je dobila od Burmancev za poroko. Rdeči rubini naj bi imeli posebno moč – odganjajo menda zlo in bolezen.

To pa še ni vse … Kraljica naj bi Trumpu povedala, da bo jedel s krožnikov, ki so del servísa kralja Georgea IV. in je sestavljen iz več kot 4000 kosov. Gre tudi v tem primeru za skrito sporočilo? Morda. Velika Britanija je leta 1806 torej že izdelovala drage servíse, ZDA pa so tistega leta praznovale šele 30. obletnico neodvisnosti, poroča Vogue.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:24 6. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 23:39 5. Junij 2019.

    Komentar? Kakšen komentar?Tega se ne splača niti prebrati.

  • mph
    17:05 5. Junij 2019.

    Jaz še vedno upam, da je to fake news, bi pokvaril ves dober vtis, ki ga je do sedaj naredil. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.