Najnovejša odkritja glede varanja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V raziskavi je sodelovalo več kot tisoč odraslih oseb.
Oglej si celoten članek

Ko svojega partnerja ujamete v prevari, najverjetneje ne gre za njegovo prvo, razkriva nova raziskava.

Večina tistih, ki varajo, je odkrita pri tretji aferi, trdijo strokovnjaki. V povprečju je potrebnih kar okrog štiri leta, da se varanje razkrije, je pokazala raziskava, ki so jo opravili pri več kot tisoč odraslih oseb, uporabnikih britanske spletne strani za spoznavanje partnerjev, piše Daily Mail.

Študija je ravno tako pokazala, da afera le v 15 odstotkih privede do razhoda med partnerjema, kar pripisujejo temu, da so ljudje prevaro začeli jemati kot nekaj naravnega.

Raziskava je še pokazala, da tiste, ki varajo, najpogosteje ujamejo zaradi sporočil na mobilnem telefonu, kar 86 odstotkov moških ali žensk, ki so že kdaj varali, bodo to storili ponovno. Christian Grant, predstavnik omenjene spletne strani je ugotovitve pospremil z besedami, da volk dlako menja, nravi pač ne. 

Pozor! To znamenje najpogosteje skače čez plot

Ljubezen Pet tipov ljudi, ki najpogosteje varajo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.