Magazin
6418 ogledov

Najnovejša odkritja glede varanja

varanje 2808 325 Žurnal24 main
V raziskavi je sodelovalo več kot tisoč odraslih oseb.

Ko svojega partnerja ujamete v prevari, najverjetneje ne gre za njegovo prvo, razkriva nova raziskava.

Večina tistih, ki varajo, je odkrita pri tretji aferi, trdijo strokovnjaki. V povprečju je potrebnih kar okrog štiri leta, da se varanje razkrije, je pokazala raziskava, ki so jo opravili pri več kot tisoč odraslih oseb, uporabnikih britanske spletne strani za spoznavanje partnerjev, piše Daily Mail.

Študija je ravno tako pokazala, da afera le v 15 odstotkih privede do razhoda med partnerjema, kar pripisujejo temu, da so ljudje prevaro začeli jemati kot nekaj naravnega.

Raziskava je še pokazala, da tiste, ki varajo, najpogosteje ujamejo zaradi sporočil na mobilnem telefonu, kar 86 odstotkov moških ali žensk, ki so že kdaj varali, bodo to storili ponovno. Christian Grant, predstavnik omenjene spletne strani je ugotovitve pospremil z besedami, da volk dlako menja, nravi pač ne. 

varanje Pozor! Magazin To znamenje najpogosteje skače čez plot Inteligenčni kvocient in varanje sta po mnenju Kanazave odločilno povezana.  (Fo Ljubezen Magazin Pet tipov ljudi, ki najpogosteje varajo
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.