Naša pevka prvič o koncu svojega zakona in novem partnerju

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
O koncu njenega zakona in novi ljubezni smo poročali prvi.
Oglej si celoten članek

Decembra lani nam je prišlo na uho, da se naša priznana pevca Saša Lešnjek in Alex Volasko ločujeta. Govorice so se izkazale za resnične. Saša se je zavila v molk, Alex pa nam je dal intervju. Med drugim je povedal, da bo sedaj iskal "precej bolj zrelo mačko". 

Foto: Mediaspeed Alex Volasko Saša pa ni dolgo samevala, ampak se je potolažila v objemu novega glasbenika, ki mu je ime Luka. Njegovo fotografijo smo objavili prvi. Mlada pevka nam je v pogovoru sedaj zaupala, da se z Luko poznata že dalj časa, saj sta bila sošolca v srednji šoli, a se iz prijateljstva ni razvilo več. Kdaj je med njima preskočila iskrica in kako je Saša pokomentirala svojo ločitev ter govorice, da je imela razmerje z Omarjem Naberjem, boš izvedel v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.