Magazin > VIP
63317 ogledov

Naš najbolj sladek par ločen decembra, sedaj paparaco fotke z novim!

Saša Lešnjek
1/6
Bralec
Mečkala sta se sredi Ljubljane!

Glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek sta veljala za enega naših najbolj obetajočih glasbenih parov, prav hollywoodska pa je bila tudi njuna zasebna romanca. Alex je Sašo zasnubil tudi pred TV ekrani, golobčka pa sta usodni da dahnila leta 2020 v pravljičnem Štanjelu. 

Alex je v začetku decembra razhod tudi potrdil. Tokrat pa je povedal, da je med njima s Sašo konec tako zasebno kot tudi poslovno. "Težko bi rekel, da se je kje dotično zalomilo in ko gledam nazaj, težko s prstom pokažem na kak specifičen dogodek. Razdruževati poslovno in zasebno življenje iz istega 'foha' je pri nas zelo težavno in mislim, da sva se tu nekoliko oddaljila. Morda malo zaradi starostne razlike ali pa enostavno drugačne družbe in interesov, ki sva jih odkrivala tekom zveze. Skregala se nisva, ampak sodelovala tudi glasbeno zaenkrat več ne bova. Izpeljati nameravava še nekaj skupnih nastopov, ki sva jih imela rezervirane vnaprej, potem pa se najina pot, osebno in poslovno, zaenkrat zaključuje," je takrat povedal za Žurnal24.

Par, pri katerem je starostna razlika znašala devet let, je bil skupaj pet let. Saša z mediji o ločitvi ni veliko govorila, je pa nedavno nastopila v kuharskem šovu Riba, raca, rak in navdušila svoje goste, ki so ji za njeno italijansko večerjo poklonili kar 19 točk! Še preden je začela kuhati, pa je snemalni ekipi razkazala svoje malo, a lično stanovanje, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

A povsem možno je, da v tem stanovanju ni sama, skoraj zagotovo pa je na Alexa že povsem pozabila, saj jo je naš bralec v nedeljo ujel med romantičnim sprehodom po Ljubljani, kjer ji je družbo delal postavni svetlolasec. Golobčka sta bila zelo zaposlena drug z drugim, med sprehodom sta se ustavila ob Ljubljanici in si izmenjala veliko nežnih poljubov in objemov. Oh, kako lepa je sveža ljubezen! Poklicali smo tudi Sašo, ki pa pravi, da zaenkrat ostaja brez komentarja. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice