Magazin > VIP
82386 ogledov

Tako po ločitvi živi naša pevka

Alex Volasko
1/6
Mediaspeed
Družbo ji dela psička.

Prvi smo poročali, da se ločujeta naša glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek. Par, pri katerem je starostna razlika znašala devet let, je bil skupaj pet let. Alex je v oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri je bil gost, spregovoril o svojem zakonu. 

"Oba sva glasbenika. Od jutra do večera sva bila skupaj - živela in delala. Živela sva lepo skupaj, pri delu pa se je 'med polizal'. Konflikti na poslovni ravni so se prenesli v ostale pore življenja," je povedal in razkril, da je bilo v zvezi tudi nekaj zbadanja. Več o tem TUKAJ.

Saša z mediji ni veliko govorila, je pa sedaj nastopila v kuharskem šovu Riba, raca, rak in navdušila svoje goste, ki so ji za njeno italijansko večerjo poklonili kar 19 točk! Še preden je začela kuhati, pa je snemalni ekipi razkazala svoje malo, a lično stanovanje.

Komentarjev 5
 • Avatar Ajda Virant
  ajda0 06:49 05.junij 2023.

  A bi lahko prenehali razkazovat svojo spalnico in udobje ? Bi lahko pokazali kaj je za vas dodana vrednost ...in kakšna korist je za državo in svet od vas ?! pokažite delo človeka, bo šlo ?! zasebnost pa obdržite zase, prosim.

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 22:50 04.junij 2023.

  Lepo vas prosim, dekle je bilo v resni vezi od 18tega leta, tudi poročena v tem času in pri 23ih je ločena. Čisto nerealno za današnje čase.

 • Avatar Zoran
  StarMačk 12:36 04.junij 2023.

  Se bojim, da ta dva še danes ne vesta zakaj sta se sploh poročila!?