Magazin > VIP
62202 ogledov

Naš pevec o svojem propadlem zakonu: Zbadanje je preraslo v 'štihanje'

Alex Volasko Mediaspeed
Iskreno o svojem propadlem zakonu.

poroka na drugi pogled, alex volasko | Avtor: Planet TV Planet TV
Gost v tokratni oddaji Poroka na drugi pogled je bil pevec Alex Volasko, o katerem se je konec lanskega leta veliko pisalo, saj se je ločil od 22-letne pevke Saše Lešnjek. Skupaj sta bila pet let.

V oddaji se simpatični 31-letnik ni mogel izogniti vprašanjem na to temo ... Kot je že v pogovoru za naš portal povedal, si sedaj želi "drugačne" partnerke. To je povedal tudi Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman. "Ko gre nekaj narobe, potem se sprašuješ, kaj je šlo narobe, nato pa iščeš nekaj povsem drugega," je dejal, a priznal, da se prepušča usodi. "Še vedno verjamem v pravo ljubezen," je dodal.

Ko je beseda tekla o 23-letni Tini, kandidatki šova Poroka na prvi pogled, je Špela Alexa vprašala, kako je biti v odnosu s tako mladim dekletom. "Moral sem se navaditi na gledanje TikToka. Vsak večer ... Jaz ga nimam. Veliko dajo na javno podobo. Ji rečeš, greva na kosilo, in to nato traja pol ure, eno uro, da si popravi nekaj pikic," je odgovoril in dodal, da so mlade dame "bolj naklonjene drami", tako kot je to Tina.

Ko so pod drobnogled vzeli odnos med Rokom in Vlasto, je beseda spet nanesla na Alexa in Sašo. Špelo je zanimalo, ali sta se kdaj ljubkovalno zbadala. "Mislim, da vsaka dobra zveza malo temelji na tem. Da je vedno malo konflikta, a tak, ki se vedno reši. Problem je, ko njo zbodeš in ona vzame... In je BUM. Takrat se začnejo stvari krhati. Zbadanja je bilo veliko, na koncu je to preraslo v skoraj 'štihanje'."

"Oba sva glasbenika. Od jutra do večera sva bila skupaj - živela in delala. Živela sva lepo skupaj, pri delu pa se je 'med polizal'. Konflikti na poslovni ravni so se prenesli v ostale pore življenja," pa je povedal o razlogu za ločitev.

Komentarjev 5
  • Pierre 18:08 31.marec 2023.

    Gay parade!!!

  • endrug 14:33 31.marec 2023.

    Sploh ju nisem poznal, pa sem vedel, da se je metala za drugimi. In potem so povedali, kdo je to. Nepomembno. hočeta, da se o njiju piše. Vseeno, če slabo.

  • f4d96d516c2a19a64eb5bbd3583364a1023832f0 13:40 31.marec 2023.

    Kakšen bulšit je tole???