Magazin > VIP
22369 ogledov

Hude zdravstvene težave: Naša 23-letna pevka se je večkrat zgrudila

saša lešnjek Instagram
Saša Lešnjek ima težave s srcem.

V zadnji epizodi Planetovega kuharskega šova Riba, raca, rak je kuhalnico vihtela pevka Saša Lešnjek, o kateri se je v začetku leta veliko pisalo, ko smo razkrili, da se ločuje od moža, pevca Alexa Volaska.

Pevka, stara rosnih 23 let, je svoje goste navdušila z italijansko večerjo in zbrala 19 točk, kar je štiri točke več kot David Amaro, ki je kuhal v ponedeljek.

Saša je med drugim razkrila, da je imela prvi solo nastop v Cankarjevem domu. Stara je bila štiri leta! Da za njo ni druge življenjske poti kot pot na oder, ji je bilo jasno takoj, četudi se je borila z zdravstvenimi težavami. 

Pogovor o tej temi je začel David, ki jo je spomnil na članek, ki je govoril o njenih težavah med plesom. "Imam bolezen na srcu. Zaradi tega je nastala majhna težava. Hvala bogu pa nikoli ni bilo težav med nastopanjem. Med vajami, če je bilo zame preveč naporno, sem vedela, kdaj se moram usesti," je povedala mladenka in dodala: "Že od majhnih nog sem navajena ... Zdaj nimam teh težav, ker imam spodbujevalnik srca, prej sem se pa večkrat zgrudila in bila veliko v bolnišnici."

Njena zgodba je goste presenetila. "Presenečena sem bila. Škoda, da ima tako mlado dekle težave z zdravjem," je povedala Salome, Nika Krmec pa je dejala: "Bila sem šokirana, nisem poznala te zgodbe, da ima Saša spodbujevalnik srca in da je imela že toliko zastojev srca. Tega nikoli ne bi uganila ... ko jo pogledaš ... Takšna dušica nasmejana je in izžareva energijo. Nadaljuje z življenjem, kot da nič ni."

Saša je še razložila, da se mora izogibati adrenalinskim izzivom. "Na srečo pa nikoli ni nastopila kakšna težava pri javnem nastopanju. /.../ Vedno, ko sem prišla na oder, me je to pomirilo."

"Ko ima človek take zdravstvene težave, ima verjetno neko drugačno voljo do življenja in živi drugače kot nekdo, ki je zdrav, in ceni vsak trenutek, ki ga ima," pa je Sašino zgodbo pokomentiral Amaro. 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 23:12 31.maj 2023.

    Vsega so krivi židi.

  • martin282 15:04 31.maj 2023.

    cepivo deluje odlično....

  • Ender3 12:54 31.maj 2023.

    Poglejte si kdo je znani avtor prispevkov. !!3