Janša Nemcu: "A za doktorat je pa mami denarja zmanjkalo?"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Najlepši in najbolj znani politik sta si skočila v lase.
Oglej si celoten članek

Poslanca Matjaž Nemec in Janez Janša sta se zaradi peticije, ki poziva k odstopu italijanskega politika Antonia Tajanija s predsedniške funkcije pomembne institucije EU, skočila v lase. Tajani je prah dvignil z izjavami na slovesnosti ob dnevu spomina na žrtve fojb v Bazovici, zato številni domači in tuji politiki zahtevajo njegov odstop.

Magazin Konec zakona enega naših najlepših parov

Janša je včeraj na Twitterju zapisal, da peticije, h kateri poziva Matjaž Nemec (Magister), namreč ni podpisalo niti 25 odstotkov njegove stranke SD. Matjaža je precej pogrelo, da se je Janša obdregnil ob njegovo izobrazbo in mu očital, da je ljubosumen, ker ima sam nižjo stopnjo izobrazbe. Izpostavil je tudi, da je njegova naloga šla skozi strojno preverjanje, kar pa za Janševo, ki ima menda navedenih le pet virov, ne ve.

Magazin Urška Bačovnik Janša se je odločila za napredek v karieri

Janša mu ni ostal dolžen in mu je nazaj odgovoril: "Hm. A za doktorat je pa mami denarja zmanjkalo?"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 59

  • 09:38 16. Februar 2019.

    JJ ali si kdaj obiskal svoj mamo v Prizrenu???

  • 08:28 16. Februar 2019.

    Hm, nima vsaka mama priložnosti preprodajati orožja. Enkrat takšnim mamam tudi denarja zmanjka. So pa takšni otroci vedno hvaležni svojim …

  • 07:13 16. Februar 2019.

    in taki vodijo našo državo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.