Nina Osenar in Dejan Kontrec sta se poročila na svoj način

Foto: osebni arhiv Nine Osenar
Foto: osebni arhiv Nine Osenar
Voditeljica Nina Osenar in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec sta svojo ljubezen okronala na prav poseben način.
Oglej si celoten članek

Voditeljica oddaje Zaljubljena v življenje, Nina Osenar, in njen srčni izbranec, nekdanji hokejist in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec, sta si omislila enaki tetovaži na roki in tako proslavila svojo zvezo, ki traja že od julija lani.

Nina je za naš portal razložila, kaj tetovaža pomeni. "Tetovaža prikazuje neskončno ljubezen, zvestobo, povezanost, pripadnost. Slon odstranjuje ovire in daje moč,“ je povedala in na vprašanje, zakaj sta se z Dejanom zanjo odločila, odgovorila: "Ker je najina ljubezen tako zelo močna in ker se čutiva tako zelo povezana, sva se odločila, da se poročiva - na svoj način. (smeh) In tetovaža je nekaj, kar bo ostalo za vedno. Tako velike tetovaže si sicer na roko ne bi dala, ampak je cela zgodba s slonom, ki naju spremlja  že od prvega dne, ko sva se spoznala, tako zelo lepa in posebna, da sem to naredila brez najmanjšega pomisleka.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 14:04 20. Februar 2016.

    Poznam nekoga, ki tetovira in mi je dejal, da od 10 strank jih 8 pride na izbris tetovaže, ker so …

  • 08:47 17. Februar 2016.

    Njegova bivša avša , je kriva za nesrečo , v kateri je moj sin napravil totalko , sama pa se …

  • 08:39 17. Februar 2016.

    Ne me ne zanima , še najmanj pa privatno življenje ljudi !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.