Magazin > VIP
1889 ogledov

Nina Osenar in Dejan Kontrec sta se poročila na svoj način

nina osenar osebni arhiv Nine Osenar
Voditeljica Nina Osenar in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec sta svojo ljubezen okronala na prav poseben način.

Voditeljica oddaje Zaljubljena v življenje, Nina Osenar, in njen srčni izbranec, nekdanji hokejist in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec, sta si omislila enaki tetovaži na roki in tako proslavila svojo zvezo, ki traja že od julija lani.

Nina je za naš portal razložila, kaj tetovaža pomeni. "Tetovaža prikazuje neskončno ljubezen, zvestobo, povezanost, pripadnost. Slon odstranjuje ovire in daje moč,“ je povedala in na vprašanje, zakaj sta se z Dejanom zanjo odločila, odgovorila: "Ker je najina ljubezen tako zelo močna in ker se čutiva tako zelo povezana, sva se odločila, da se poročiva - na svoj način. (smeh) In tetovaža je nekaj, kar bo ostalo za vedno. Tako velike tetovaže si sicer na roko ne bi dala, ampak je cela zgodba s slonom, ki naju spremlja  že od prvega dne, ko sva se spoznala, tako zelo lepa in posebna, da sem to naredila brez najmanjšega pomisleka.“

Komentarjev 22
 • Avatar Minovak
  Minovak 14:04 20.februar 2016.

  Poznam nekoga, ki tetovira in mi je dejal, da od 10 strank jih 8 pride na izbris tetovaže, ker so prišli k pameti. Izbris je približno 10 krat dražji od tetovaže in tako je, če imaš prazno glavo.

 • Žurnalček 08:47 17.februar 2016.

  Njegova bivša avša , je kriva za nesrečo , v kateri je moj sin napravil totalko , sama pa se je izvlekla s odbitim retrovizorjem ! P..č. je telefonarla , imela en širok črn terenc , ki je za kmetico ...prikaži več bil pol metra preširok in drugemu avtu in sebi odbila ogledala. Ogledalo drugega je priletelo v šipo sina , sin je zamižal in se sklonil , ta drugi je pa zabremzal , kot konj in presenetil sina , ki ga je nabil . P..č.o pa ni bilo mogoče obtožiti krivde za nesrečo , ker so policaji nesrečo razdelili v dva dela ! Vse skupaj se je dogajalo pri hitrosti okoli 30km/h

 • Žurnalček 08:39 17.februar 2016.

  Ne me ne zanima , še najmanj pa privatno življenje ljudi !