Nina (Poroka na prvi pogled) nad Kate: To je meni poden

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Domen pravi, da ga je Kate osvajala.
Oglej si celoten članek

Kandidat šova Poroka na prvi pogled, Domen, se je pred svojo soprogo Nino pohvalil, da ga je Kate Balon osvajala. "Rekla mi je: 'Jaz bi imela takšnega moškega, kot si ti. Ti si mi vizualno všeč, znaš dobro govoriti.' Da sem ji cel popoln, a ona ne ve, da nimam tistega, kar hoče. Da še vedno pri mami živim," je povedal.

Poroka na prvi pogled Poroka na prvi pogled: Ta nevesta nenasitna? Osvajala še enega ženina druge!

"Kakšna lisica. Ne morem verjeti. Vsa prijazna, pozitivna in 'bodimo dobri', nato pa se meče za vezanimi moškimi. Podlo," je bila šokirana Nina, ki je še povedala, da je od ostalih deklet dobila namige, da se Kate zanima tudi za njihove soproge. Kot smo že pisali, naj bi sporočila od nje dobila že Andraž in Anže

"To je meni poden. Ne odobravam takšnih žensk. Če je nekdo vezan, je vezan. Kaj se tlačiš vmes ... Domen ni neki mladi kriptomilijonar, nekaj, kar ona išče. Ko bo to izvedela, morda zanj ne bo več popoln moški," je pozneje dodala v kamero. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:27 5. April 2022.

    Če ga pa ta podn zbega nej ga pa ma. Res ne vem za kaj se ima. Edin za najstarejšo …

  • 11:08 5. April 2022.

    Preveč govori ta ukrajinka. Povedat pa nič ne zna. Nardit pa še manj za svojega moškega. Poden od ženske

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.