Nizkotno: Napad na mamo dvojčkov Klobasa

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Poskušali so jo prizadeti.
Oglej si celoten članek

Portal Njena.si je objavil pismo, ki ga je v nabiralniku našla Marjana Klobasa, mama Jana in Tilna Klobase, ki ju gledamo v šovu Kmetija.

Brata, ki sta na mamo zelo navezana tudi zato, ker sta pri 12. letih izgubila očeta, v šovu dokazujeta, da sta mojstra taktiziranja, kar gre nekaterim očitno v nos in so se zato spravili nad njuno mamo.

Magazin Družinski član o bratih Klobasa: "Res grozno, to nista naša fanta!“
Besede pisca objavljamo nelektorirane. "Mati dveh neolikanih, delomrznežev in jezikavih otrok še nismo videli kod sta vaša dva Jan in Tilen,“ se začne pismo, v katerem mami gledalci tudi sporočajo, da Tilna "še nekako prenašajo“, Jan pa je važen in bi ga morali s kmetije nagnati že prvi dan. Sprašujejo se tudi, ali ima Jan govorno napako in poudarjajo, da mu niti centa ne privoščijo.

"Len in jezikav. Ko ga zagledamo na TV že vemo, da bo samo jezikal. Tilen je malo boljši. In ko smo se pogovarjali smo sklenili, da pač nimajo osnovno oliko, to je slaba vzgoja staršev. Sramota, mi takšne neolikane nebi pustili, da narod vidi neolikane zelence," so še zapisali neznanci.
Magazin Jan iz Kmetije: Razkril, kaj se je zgodilo dan pred očetovo smrtjo
Jan je za omenjeni medij in novinarki Vesni Meško še povedal, da se požvižga na mnenje drugih in da stoji za svojimi besedami. Tekmovalec je tudi povedal, da ne razume, zakaj so nekateri prepričani, da imajo pravico druge žaliti, in to s precej hujšimi izjavami, kot jih je bilo slišati v šovu iz njegovih ust.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:22 12. November 2019.

    neolikana sta do skrajnosti-sred noči polijeta žensko ki bi jima lahko bila mama jo tikata in se nesramno obnašata zato …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.