Magazin > VIP
15566 ogledov

Jan iz Kmetije: Razkril, kaj se je zgodilo dan pred očetovo smrtjo

jan klobasa Voyo
Jan Klobasa se je pred kamero razjokal.

Jan in Tilen sta svojega očeta izgubila, ko jima je bilo 12 let. O tem bolečem dogodku je Jan spregovoril v šovu, preden sta morala z bratom v areno in se boriti za obstanek v Kmetiji.

Jan je povedal, da je družina komaj shajala, a da jih je očetova izguba povezala. Na začetku je bilo sicer vse pravljično. Družina se je vselila v novo hišo, po dveh letih pa se je oče odločil oditi. "Nato pa 'tema'. Oče se je odločil, da odide od nas, spoznal je neko žensko. Kljub temu smo se imeli fino. Šli smo k njemu, on je prišel po nas … Vse nam je dal, kar smo hoteli,“ je povedal Jan, nato pa razkril, kaj se je zgodilo dan pred očetovo smrtjo. "Bilo je prvega maja na kresovanju. Križala sva se. Bil je zelo žalosten, jokal je. Nič ni rekel. Gremo mi spat … Mama je rekla, da mora v hišo po pošto. Rekel sem ji, da gremo jutri. Zjutraj se je jokala, a ni hotela povedati, zakaj. Pride stric, vsi jočejo. Vprašali smo, kaj je. Pa je rekla: 'Ati se je obesil. Mrtev je, ni ga več.' Potem vidiš, kako tanka je črta med srečo, med tem, da imaš vse, in tem, da nimaš nič.“

Jan je tudi povedal, da je presrečen, da ima Tilna in da pazi nanj, saj je od njega nekaj minut starejši.

Tilen Klobasa, Jan Klobasa Magazin Kmetija 2019: Boleča izguba bratov Klobasa
Komentarjev 2
  • sam50 09:36 02.november 2019.

    Je pa zanimivo,da imajo vsi ti udeleženci teh šovov za poniževanje skupno točko,ko pride do trenutka pred izpadom iz igre-namreč skoraj vsi po vrsti razkrijejo vsaj eno gromozansko tragedijo iz preteklosti,zakaj le ????

  • mizimazi 07:39 02.november 2019.

    glede na to v kakšna pokvarjenca sta odrasla...se fotr ziher obrača v grobu...