Magazin > VIP
29300 ogledov

Nizkotno: Napad na mamo dvojčkov Klobasa

jan klobasa, tilen klobasa Voyo
Poskušali so jo prizadeti.
Portal Njena.si je objavil pismo, ki ga je v nabiralniku našla Marjana Klobasa, mama Jana in Tilna Klobase, ki ju gledamo v šovu Kmetija.

Brata, ki sta na mamo zelo navezana tudi zato, ker sta pri 12. letih izgubila očeta, v šovu dokazujeta, da sta mojstra taktiziranja, kar gre nekaterim očitno v nos in so se zato spravili nad njuno mamo.

jan klobasa, tilen klobasa Magazin Družinski član o bratih Klobasa: "Res grozno, to nista naša fanta!“
Besede pisca objavljamo nelektorirane. "Mati dveh neolikanih, delomrznežev in jezikavih otrok še nismo videli kod sta vaša dva Jan in Tilen,“ se začne pismo, v katerem mami gledalci tudi sporočajo, da Tilna "še nekako prenašajo“, Jan pa je važen in bi ga morali s kmetije nagnati že prvi dan. Sprašujejo se tudi, ali ima Jan govorno napako in poudarjajo, da mu niti centa ne privoščijo.

"Len in jezikav. Ko ga zagledamo na TV že vemo, da bo samo jezikal. Tilen je malo boljši. In ko smo se pogovarjali smo sklenili, da pač nimajo osnovno oliko, to je slaba vzgoja staršev. Sramota, mi takšne neolikane nebi pustili, da narod vidi neolikane zelence," so še zapisali neznanci.
jan klobasa Magazin Jan iz Kmetije: Razkril, kaj se je zgodilo dan pred očetovo smrtjo
Jan je za omenjeni medij in novinarki Vesni Meško še povedal, da se požvižga na mnenje drugih in da stoji za svojimi besedami. Tekmovalec je tudi povedal, da ne razume, zakaj so nekateri prepričani, da imajo pravico druge žaliti, in to s precej hujšimi izjavami, kot jih je bilo slišati v šovu iz njegovih ust.
Komentarjev 3
  • Alojz Kokot 10:22 12.november 2019.

    neolikana sta do skrajnosti-sred noči polijeta žensko ki bi jima lahko bila mama jo tikata in se nesramno obnašata zato bi jih morali nemudoma poslati domov

Sorodne novice