Magazin > Film & Glasba & TV
40423 ogledov

Kmetija: Kaj menite o Janovem obnašanju?

kmetija_2019, jan klobasa Voyo
Denis je odprl zanimivo temo …
Jan Klobasa, 21-letnik iz Gornje Radgovne, ki smo ga pred nekaj leti že videli v šovu Kmetija, dokazuje, da z bratom Tilnom v šov nista vstopila nepripravljena in da sta prišla po zmago.
Tilen Klobasa, Jan Klobasa Magazin Kmetija 2019: Boleča izguba bratov Klobasa
Na začetku letošnje sezone jima je televizija sicer malce prekrižala načrte, saj nastopata kot en tekmovalec – delita si pribor, posteljo, delo, poleg tega bosta morala oba iz šova, če bi eden od njiju izgubil v areni.

Priznala sta, da bosta morala spremeniti taktiko, kar pa jima ni povzročalo težav. Dvojčka sta v šovu okoli sebe že zbrala kupico oboževalcev, na katere lahko vplivata. Ena od njih je tudi Tanja Balabanić, ki ima s šovi prav tako bogate izkušnje, saj je nastopila v Baru. Še zlasti Janu je zelo naklonjena ….

kmetija_2019, jan klobasa | Avtor: Voyo Voyo

Ko je v petek kazalo, da mora iz šova, ji je Jan skočil v objem in jokal. Tanja ga je tolažila, naj misli, nanjo, ko je ne bo, in naj zdrži. V vsej svoji žalosti pa Jan Tanji v slovo ni pozabil položiti na srce, naj ga postavi za glavo družine. To bi temnolaska verjetno tudi naredila, a je Jan naletel na novo oviro – Tanja je ostala, saj ji je Bojan odstopil svoje mesto. Po tej reki solza bi marsikdo pričakoval, da bo Jan Tanji spet skočil v objem ali vsaj divje ploskal na tribuni, pa je bil mladenič bolj kot vesel videti zamišljeno. Tudi na poti proti posestvu, kamor sta s Tanjo objeta korakala, ni kazal neke vzhičenosti. No, vsaj kamera morebitne vzhičenosti, kot kaže, ni ujela …

Zanimivo pa je bilo Denisovo vprašanje Janu med igro „steklenica resnice“, iz katerega bi se dalo sklepati, da je Jan dvoličen. "Da malo začinim. Si prišel do mene, ko je bilo treba za prvega dvobojevalca izbrati med deklo (Tanjo) in hlapcema (Janom in Tilnom) in rekel, da moramo stopiti skupaj in glasovati za Tanjo?“ Jan se je branil: "Sva se pogovarjala in si rekel, da si za to, da moški skupaj stopimo? "Da, kdo pa je prišel do mene?“ ga je spet vprašal Denis. "Midva sva ti rekla, da boš šel z nama  v kajžo,“ mu je na to odgovoril Jan.

natalija bratkovič kmetija 2019 Magazin Kršitev v Kmetiji 2019: Bo POP TV že takoj izločil dvojčka?

"Tanja se niti malo ne zaveda, kaj dvojčka delata. V bistvu Jan, Tilen je še kar OK, kar se tega tiče. Želel sem, da bi začela malo razmišljati, mislim pa, da ni niti malo razumela, kaj sem hotel povedati. /.../ Smešno mi je bilo, ker je Jan hodil naokoli in govoril, naj glasujejo za Tanjo, potem se pa jokal, ker je skoraj šla. Paziti se je treba dvojčkov,“ pravi Denis.

In Tanja? "Denis in Jan sta me zmedla za mizo. Ne vem več, kdo je rekel, kaj je rekel, kako je rekel. Definitivno bom to z Janom razčistila. Če je imel Jan prste vmes, bom zelo razočarana ...“

 

Komentarjev 7
  • valentina333 21:22 04.november 2019.

    Kako se zbriše komentar?

  • valentina333 21:06 04.november 2019.

    Sramota za pop tv, da gre nekdo v dvoboj zmaga na koncu poraženec

  • fiston 17:55 14.oktober 2019.

    "Jan Klobasa, 21-letnik iz Gornje Radgovne" A to je ona klobasa, ki iz riti pade, pa je zato iz RadGOVNE. ?