Magazin > Film & Glasba & TV
28676 ogledov

Kršitev v Kmetiji 2019: Bo POP TV že takoj izločil dvojčka?

natalija bratkovič Voyo
Ko je Natalija Bratkovič to slišala, je z njenega obraza izginil nasmešek.

POP TV je že v prvi oddaji šova Kmetija šokiral brata Klobasa, ko jima je obelodanil, da bosta v šovu predstavljala enega kmeta in si bosta morala deliti prav vse – tudi posteljo, pribor in delo.

Glava družine je tudi odločil, da bosta ta teden hlapca, Marjana pa dekla. Vsi trije so morali spati v zelo majhni kajži, v kateri sta bili le dve postelji. A dvojčka sta se znašla … Eden od njiju je spal na ležalniku, na katerega sta položila vzmetnico. S tem pa sta prekršila pravilo in se s tem celo pobahala pred voditeljico Natalijo Bratkovič.

tilen klobasa, jan klobasa | Avtor: Voyo Voyo


Ta je takoj zastrigla z ušesi in rekla: "Pravila glede vajine vloge na kmetiji so bila kristalno jasna. Na tem mestu vama moram zaradi kršitve izreči opozorilo.“

Jan in Tilen se zaradi tega nista prav nič obremenjevala. Jan je celo izustil: "Tako bova spala še naprej, pa če greva jutri domov.“

Ali ju bo zaradi trme doletela najstrožja kazen, bomo verjetno videli že zelo kmalu.

Tilen Klobasa, Jan Klobasa Magazin Kmetija 2019: Boleča izguba bratov Klobasa
Komentarjev 3
  • Janez_53 20:19 17.september 2019.

    S takšnimi butastimi, diskriminatornimi pravili se pameten tekmovalec ne more strinjati.

  • Friderik1950 12:05 17.september 2019.

    Slovenčeki ne znamo posneti dobre šov oddaje. Čeprav so v večini licenčne, jim za 'popestritev' dodamo pač neka 'kisla' pametno butasta pravila, ki naj bi še bolj 'pritegnila' gledalce. Tako pač je.