Nov hit: recept za koktejl z okusom lubenice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iščete idejo za hladno pijačo, s katero bi na poletni zabavi razveselili svoje prijatelje? Vam je zmanjkalo idej, kako se osvežiti ob visokih temperaturah?
Oglej si celoten članek

Tokrat lahko poskusite pripraviti lubenični daiquiri. Predstavljamo recept za poletni koktejl, ki ga lahko pripravite na zelo hiter in enostaven način.

Sestavine:

  • led
  • 50 ml belega ruma
  • 25 ml lubeničnega likerja ali alkoholne pijače z okusom lubenice
  • 10 ml limetinega soka
  • 100 g lubenice in rezina za okras

Foto: Profimedia Lubeničin napitek

Priprava:

V mešalnik, ki je primeren za drobljenje ledu, dodajte za pest ledu, rum, lubenični liker, limetin sok in lubenico. Mešajte toliko časa, dokler vsebina ne postane tekoča. Ko je vsebina pripravljena, vzemite hurricane ali druge visoke kozarce, v katere dodajte nekaj ledu. Tekoč pripravek prelijte v pripravljene kozarce in po želji okrasite z rezino lubenice. Koktejl je zaradi vsebnosti alkohola primeren samo za odrasle, prekomerno uživanje alkoholnih pijač je škodljivo. 

PROMO 80 receptov, ki sta jih preizkusili tudi vplivnici Tinkara Fortuna in Jana Koteska PROMO Slasten zajtrk, ki ga pripravite v pičli minuti naš znani par Znana Slovenka razkrila recept za srečno zvezo PROMO Slastna makedonska jed, ki se pripravi skorajda sama

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.