Ne boste verjeli, koliko časa ima mlada Viviana že fanta

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Sladka mala Viviana Kukar je zmagovalka pevskega šova Nova zvezda Slovenije, ki uspehe žanje tudi na zasebnem področju.
Oglej si celoten članek

"Nad zmago sem bila zelo presenečena, najprej sploh nisem mogla dojeti, kaj se dogaja, šele čez nekaj dni je prišlo za mano. Zelo sem vesela," pravi nova pevska zvezda Viviana Kukar, ki si želi nadgrajevati pevsko kariero, koncenrtirati in ustvarjati nove pesmi. Eno že ima, in sicer skladbo Za kratek čas, ki so jo finalistke šova dobile kot darilo založbe Dallas Records.

Magazin Nova zvezda Slovenije: Finalistka v zaodrju zanetila špetir

Čeprav Vivi, kot jo kličejo domači, ne izhaja iz glasbene družine, je že pri sedmih letih začela igrati klaviature, kasneje pa tudi peti. Njen največji oboževalec je šestletni bratec, ki jo je spodbujal tudi na finalu šova. Je pa Vivianina posebnost ta, da gre vedno brez težav pred občinstvo. "Nikoli nimam treme, vedno je prisoten le pozitivni adrenalin," pravi.

Magazin Jasna Kuljaj: "Vse to delam izključno zaradi prisotnosti kamer"

Sicer pa ima Vivi srečo tudi v ljubezni, saj ima pri rosnih šestnajstih že tri leta in pol fanta, ki ga je spoznala v šoli.  "Kar dolgo, ja. Me kar spodbuja, je priden," pa pove o tem, kaj na njeno zmago pravi fant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:22 16. Junij 2018.

    13 letniki in ljubezen lol

  • 09:04 16. Junij 2018.

    Pa kerga briga ta hašomankica in njen ciciban imenovan natepavček???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.