Novakova tokrat sporočilo pošilja z dvignjeno hlačnico

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Komentatorji pravijo: "Lep stajling, dobri štumfi."
Oglej si celoten članek

Evropska poslanka iz vrst NSi Ljudmila Novak, ki je pozornost javnosti v zadnjem času večkrat vzbudila z nasprotovanjem politiki predsednika vlade Janeza Janše, nazadnje z javno objavljenem pismom, o katerem pišemo v prispevku Ljudmila Novak v ostrem pismu obračunala z desnico in njenimi podporniki, tokrat pošilja solidarnostno sporočilo ob dnevu Downovega sindroma. 

"Dan Downovega sindroma z geslom Bodimo povezani. Vsak človek je dragocen. Moje spoštovanje vsem, ki z vso ljubeznijo in skrbjo sprejmejo osebe s posebnimi potrebami. Želim vam lep preostanek nedelje. Ohranimo optimizem in pozitivno energijo."

Ljudmila Novak

Slovenija Ljudmila Novak v ostrem pismu obračunala z desnico in njenimi podporniki Tvitosfera Tako Janša odgovarja Novakovi. Ona: "Pričakovano."

21. marec je namreč generalna skupščina ZN razglasila za svetovni dan downovega sindroma. V podporo oseb z Downovim sindromom si številni na današnji dan oblečejo različni nogavici kot simbolični znak podpore. 

xxx

Slovenija Ljudmili Novak uspelo nekaj, kar že dolgo ni nikomur

V komentarjih nekateri niso spregledali izbranih barv njenih oblačil. "Lep stajling," je napisal eden od komentatorjev. Drugi je dodal: "Dobri štumfi."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.