Magazin
3131 ogledov

Novakova tokrat sporočilo pošilja z dvignjeno hlačnico

Ljudmila Novak Facebook
Komentatorji pravijo: "Lep stajling, dobri štumfi."

Evropska poslanka iz vrst NSi Ljudmila Novak, ki je pozornost javnosti v zadnjem času večkrat vzbudila z nasprotovanjem politiki predsednika vlade Janeza Janše, nazadnje z javno objavljenem pismom, o katerem pišemo v prispevku Ljudmila Novak v ostrem pismu obračunala z desnico in njenimi podporniki, tokrat pošilja solidarnostno sporočilo ob dnevu Downovega sindroma. 

"Dan Downovega sindroma z geslom Bodimo povezani. Vsak človek je dragocen. Moje spoštovanje vsem, ki z vso ljubeznijo in skrbjo sprejmejo osebe s posebnimi potrebami. Želim vam lep preostanek nedelje. Ohranimo optimizem in pozitivno energijo."

Ljudmila Novak

Ljudmila Novak Slovenija Ljudmila Novak v ostrem pismu obračunala z desnico in njenimi podporniki Janez Janša Tvitosfera Slovenija Tako Janša odgovarja Novakovi. Ona: "Pričakovano."

21. marec je namreč generalna skupščina ZN razglasila za svetovni dan downovega sindroma. V podporo oseb z Downovim sindromom si številni na današnji dan oblečejo različni nogavici kot simbolični znak podpore. 

Dan Downovega sindroma z geslom Bodimo povezani. Vsak človek je dragocen. Moje spoštovanje vsem, ki z vso ljubeznijo...

Objavil/a Ljudmila Novak dne Nedelja, 21. marec 2021
volitve v evropski parlament 2019, Ljudmila Novak Slovenija Ljudmili Novak uspelo nekaj, kar že dolgo ni nikomur

V komentarjih nekateri niso spregledali izbranih barv njenih oblačil. "Lep stajling," je napisal eden od komentatorjev. Drugi je dodal: "Dobri štumfi."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.