Obisk Kube: Filip Flisar pristal v bolnišnici

Foto: Anže Petkovšek Filip flisar
Potreboval je infuzijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski športnik Filip Flisar je z dekletom Moniko obiskal eksotično Kubo, kjer sta preživela poletni dopust. Na svojem Instagramu je redno objavljal fotografije iz Srednje Amerike.

Magazin To je novo dekle Filipa Flisarja

Kmalu pa je Filip v Instagram zgodbo (ki po 24. urah izgine, op. a.) objavil fotografijo svoje roke, v katero je tekla infuzija. Poklicali smo ga in ga vprašali, če je vse v redu ter kaj se je zgodilo. "Zadnje tri dni sem se na Kubi počutil zelo slabo, imel sem težave s prebavo. Slabše je bilo seveda na letalu, saj potovanje človeka še bolj izžame," je povedal zgovorni Mariborčan: "Takoj, ko sva pristala na Dunaju sem šel v bolnišnico, kjer so mi dali infuzijo in me pregledali. Dobil sem nekakšno bakterijo, zaradi katere sem zbolel."

Pravi, da ga je potovanje na Kubo precej 'izželo' in da je moral nekaj dni preležati tudi v mariborski bolnišnici. "Deset dni sem bil precej bogi, zdaj pa sem že bolje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.