Magazin > VIP
7616 ogledov

Obisk Kube: Filip Flisar pristal v bolnišnici

Filip flisar Anže Petkovšek
Potreboval je infuzijo.

Slovenski športnik Filip Flisar je z dekletom Moniko obiskal eksotično Kubo, kjer sta preživela poletni dopust. Na svojem Instagramu je redno objavljal fotografije iz Srednje Amerike.

Filip flisar Magazin To je novo dekle Filipa Flisarja

Kmalu pa je Filip v Instagram zgodbo (ki po 24. urah izgine, op. a.) objavil fotografijo svoje roke, v katero je tekla infuzija. Poklicali smo ga in ga vprašali, če je vse v redu ter kaj se je zgodilo. "Zadnje tri dni sem se na Kubi počutil zelo slabo, imel sem težave s prebavo. Slabše je bilo seveda na letalu, saj potovanje človeka še bolj izžame," je povedal zgovorni Mariborčan: "Takoj, ko sva pristala na Dunaju sem šel v bolnišnico, kjer so mi dali infuzijo in me pregledali. Dobil sem nekakšno bakterijo, zaradi katere sem zbolel."

Pravi, da ga je potovanje na Kubo precej 'izželo' in da je moral nekaj dni preležati tudi v mariborski bolnišnici. "Deset dni sem bil precej bogi, zdaj pa sem že bolje."

 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.