Oče Line Kuduzović ima z odganjanjem oboževalcev verjetno veliko dela

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Lina Kuduzović je zrasla v lepo najstnico.
Oglej si celoten članek

Naša čudežna deklica, Lina Kuduzović, ki je pri rosnih sedmih letih zmagala v šovu Slovenija ima talent, ni več deklica, ampak že prava mlada dama. Decembra je dopolnila 17 let!

Magazin Nesrečna ljubezen Line Kuduzović

Lepotička, ki z družino še vedno živi v Švici, je s svojimi sledilci na Facebooku delila nekaj utrinkov s počitnic, ki jih preživlja v Bosni in na Hrvaškem. 

Lepotička še vedno ustvarja glasbo. Konec lanskega leta je izšel njen prvi singel. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Lina pa je za naš portal spregovorila tudi o težavah, ki jih je imela, ko so se preselili v tujino. “Zdaj je boljše, ko sem prišla, pa je bilo grozno. Veliko so me zmerjali, ker nisem znala jezika. Pred mano so govorili nemško in se smejali, jaz pa sem se smejala z njimi. Kasneje sem izvedela, da so se norčevali iz mene in moje teže,” je zaupala našim bralcem. Cel intervju najdete TUKAJ.

Magazin Lina Kuduzović meni, da bi bilo bolje, če bi ostali v Sloveniji

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.