Magazin > VIP
13742 ogledov

Lina Kuduzović: "Še vedno imam dokaj hude panične napade"

lina kuduzović Facebook
Razkrila, da življenje v Švici ni pravljično.

Mlada pevka Lina Kuduzović, ki je kot sedemletnica slavila na domačih Talentih in se dokazala tudi v tujih resničnostnih šovih, je mlada dama, ki odkrito govori o svojih strahovih in pasteh zvezdništva v rosnih letih. Trenutno z družino živi v Švici, a pravi, da to zanjo ni raj na zemlji, kjer bi ostala za vedno. 

Se pogosto vračate v Slovenijo?
Prihajamo kar zelo pogosto, po navadi med počitnicami, ker zelo pogrešam sorodnike, prijatelje in Slovenijo na sploh. V Slovenijo pa pridem tudi za kakšen večji nastop.

Se dolgoročno vidite v Švici?
V Švici ne, se bom preselila. Lepo je, a ne spadam tja. 

Se ne počutite sprejeti?
Zdaj je boljše, ko sem prišla, pa je bilo grozno. Veliko so me zmerjali, ker nisem znala jezika. Pred mano so govorili nemško in se smejali, jaz pa sem se smejala z njimi. Kasneje sem izvedela, da so se norčevali iz mene in moje teže. Ljudje v Švici so tudi zelo zaprti, jaz pa sem odprta, čeprav sprva delujem sramežljiva.

lina kuduzović Magazin Nesrečna ljubezen Line Kuduzović
 

So se odnosi spremenili, po tem, ko so slišali vaš velik talent?
Sama se zelo nerada hvalim, da znam peti. Tako, da so to ugotovili sami, ko sem nastopila na švicarskih talentih. Takrat so me spodbujali, a se je čutila tudi zavist. 
 

Bili ste ena prvih mladih resničnostnih zvezd, ki ste javno spregovorili o pasteh slave, če jo dosežeš tako mlad. Izpostavili ste, da se je izredno težko spopasti z vzponi in padci. Kako danes gledate na to?
To je pri vseh ljudeh. Kdaj smo veseli, nato pa nekaj pride in se vse obrne na glavo. Še vedno imam vzpone in padce, a tega ne delim, temveč razčistim sama pri sebi. Danes se s tem znam soočiti, čeprav imam dokaj hude panične napade. A sem se s tem nekako naučila živeti, saj globoko zaupam, da bo vse v redu. 
 

Pred kratkim ste izdali novo skladbo in videospot Ephemeral, kako ste se vživeli v to močno ljubezensko zgodbo?
V spotu sem igrala skupaj z bratrancem nekdanjega sošolca, s katerim smo se kot otroci veliko družili. Njegova mama je kot moja druga mama, zelo jo imam rada. Je pa bilo snemanje na začetku malce nerodno, saj se s Tilnom dolgo časa nisva videla, potem pa sva se kar naenkrat pred kamerami držala za roke in vse to, a sva se hitro ujela in na koncu je dobro izpadlo.
 

Imate tudi sami kakšno manj srečno ljubezensko zgodbo?
Seveda, imela sem jih že dosti, ampak tiste, ki so me najbolj prizadele, so bile štiri. Sem že vse to doživela, a to ni najhujše, kar se človeku lahko zgodi. Lahko jokaš za fantom, a na koncu vidiš, da je to brez veze.  

Lady piknik Lina Kuduzović Magazin Kam so poniknili zmagovalci Talentov?

 

Komentarjev 7
  • Avatar Janelinna
    Janelinna 23:34 27.december 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

  • Kolr 23:24 27.december 2018.

    A starsa pa ne bosta nic rekla kako sta jo zelela cim bolje prodat pa jima ni uspelo. Zdej pa se mora sama...

  • Avatar olor
    olor 22:45 27.december 2018.

    pa kerga briga zate, pojdi v tujino, si izjavila da je tam lepo, adijo

Sorodne novice