Magazin > VIP
13768 ogledov

Neprepoznavna! Poglejte, kakšna mlada dama je že Lina Kuduzović

Lina Kuduzović instagram
Zrasla je v prelepo mlado damo.

Najmlajša zmagovalka šova Slovenija ima talent, Lina Kuduzović, je stara 15 let in kot skorajda vsaka najstnica tudi ona obožuje modo in ličila. Na Facebooku je pred kratkim objavila novo fotografijo, na kateri nosi večerni make-up in priznati moramo, da mlade dame na prvi pogled nismo prepoznali, saj je videti kar nekaj let starejša.

Lina se je že pred leti z družino preselila v Švico, kjer pridno dela na svoji pevski karieri. Da je izjemen talent, je pokazala že pri sedmih letih, ko je zmagala v našem šovu Slovenija ima talent, v švicarskih Talentih je zasedla drugo mesto, na Evroviziji za otroke pa je pristala na tretjem. Lani smo jo videli tudi na nemški televiziji. Sodelovala je v The Voice kids in prišla v finale!

Je pa Lina lani na Facebooku objavila zapis, ki je presenetil marsikaterega oboževalca. "To sem vam želela povedati že dalj časa. Zelo čudno se počutim glede tega, kdo sem oziroma glede tega, kako me drugi vidijo. Počutim se, kot da je na koncu dneva vsem vseeno, kaj počnem. Nikogar več ne zanimam. Vedno se potrudim po najboljših močeh, da bi vas osrečila, vas zabavala, da bi bila realistična in z vami delila svoje življenje, a zdi se mi, da je moj trud zaman. Zdi se, kot bi bilo vse, kar naredim, brez učinka. Zdi se mi, da mi govorite, da nisem dovolj dobra. Ne vem, kaj naj naredim,“ je zapisala pevka. Njeni oboževalci, ki jih ni malo, so se na zapis takoj odzvali in ji zagotovili, da se moti.

Komentarjev 3
  • Albatroz 16:08 03.april 2018.

    težko verjamem da so to njene sanje in ne sanje njenih staršev.

  • Tadej 14:09 03.april 2018.

    Kaj te mlade punce delajo iz sebe. Prave spake.

  • thor 14:07 03.april 2018.

    Morda še kaj o ,,lepi Indiri"?...