Magazin > Film & Glasba & TV
8816 ogledov

Lina Kuduzović: Tako srečna sem

lina kuduzović Facebook
Zmagovalka šova Slovenija ima talent, Lina Kuduzović, ima pomembno novico.

Lina Kuduzović je naredila pomemben korak v svoji karieri. Mlada pevka je namreč posnela svoj prvi singel.

»Tako srečna sem, da lahko najavim, da bo v petek izšel moj prvi pravi singel!!!! Občutek, da lahko svoja čustva izraziš skozi pesmi, je neverjeten. To so moje sanje in kar si želim v življenju. Glasba me je že večkrat rešila, brez nje ne morem živeti. Upam, da bo moja glasba nekoč pomagala tudi vam. Če se boste kdaj počutili osamljene, vedite, da vam stojim ob strani. To je zahvala za vašo podporo. Rada vas imam,« je 15-letnica zapisala na družbenem omrežju in objavila še delček pesmi.

lina kuduzović Magazin Lina Kuduzović meni, da bi bilo bolje, če bi ostali v Sloveniji

Lina je v Sloveniji zaslovela, ko je bila stara sedem let. Zmagala je namreč v šovu Slovenija ima talent. Pred približno šestimi leti se je njena družina preselila v Švico, kjer pa 15-letnica ni pozabila na glasbo. Sodelovala je v švicarski različici Talentov, v kateri je zasedla drugo mesto, na Evroviziji za otroke pa je pristala na tretjem. Videli smo jo tudi v nemškem The Voice Kids, v katerem je tik pred superfinalom izpadla.

Komentarjev 7
  • predrag 12:39 09.oktober 2018.

    Strokovna žirija je lahko ,Oto Pestner,Alenka Godec,Marta Zore,Damjana Golavšek itd., ne pa Brane in Branko!

  • Avatar vec
    vec 10:08 09.oktober 2018.

    Jest sem mislu da je zaljubljena v kakega ahmeta ali šiprima iz švajcarske in da je že fasala zaročni prstan in baso, pa vidm da je SINGELČEK posnela, ja super, sam ne ga vrtet prosim tukaj.

  • miki1234 08:19 09.oktober 2018.

    tudi če ne... naj se že sprijazni, da je pač čisto povprečna...