Oliver Dragojević: Lastniki ladjic pripravljajo ganljivo slovo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
’Morskemu volku’ se bodo poklonili tudi lastniki ladjic.
Oglej si celoten članek

Oliverja Dragojevića, ki je v nedeljo izgubil bitko z rakom, bodo jutri pokopali v njegovem rojstnem kraju na otoku Korčula. Najprej se bodo od velikana hrvaške glasbe poslovili v Splitu, nato pa bodo njegovo krsto naložili na katamaran in jo prepeljali na Korčulo.

Magazin Žena Oliverja Dragojevića o njuni edinstveni ljubezni

Pričakuje se, da se ob morski poti katamarana zbralo okoli 500 ladjic, ki se bodo s trobljenjem, ko se bo njegova krsta peljala mimo Hvara, še zadnjič poklonile pevcu. Katamaran naj bi iz Splita odplul ob 19.50.

"Zapustil nas je z nalogo, da varujemo njegov največji navdih - otoke, obalo in njegovo morje. Bil je Otočan iz Vele Luke, zato se pričakuje, da se bodo otočani od njega poslovili na veličasten način in se zbrali na morju in kopnem," so zapisali pobudniki te ganljive akcije.

Magazin Poklon Dragojeviću: Ivica Kostelić, kot ga še niste videli
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:35 31. Julij 2018.

    Mende ga bodo z letalonosilko "Ante Pavelić" prepeljal v Velo Luko??

  • 11:18 31. Julij 2018.

    500 ladjic ? A se gremo staviti , da jih bo 5000 !

  • 11:17 31. Julij 2018.

    Ne razumem , zakaj Admin ne briše tole Charlot oz. reklamiranja , ki je očitno brezplačno !! No če je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.