Magazin > VIP
45562 ogledov

Žena Oliverja Dragojevića o njuni edinstveni ljubezni

Oliver Dragojević Arhiv organizatorja
Vesna Dragojević je pred kratkim v intervjuju za revijo Gloria povedala, kako se spominja začetkov njune edinstvene in neuničljive ljubezenske zgodbe.

Soprogo Vesno je Oliver Dragojević leta 1973 spoznal v Dubrovniku, medtem ko je nastopal z Dubrovačkimi trubadurima. V času tega fatalnega srečanja je sicer imel dekle, a mu Vesna, ki je takrat delala v bolnišnici, ni šla iz glave in naredil je vse, da jo osvoji. Povedala je, da je takrat vse pogosteje potovala v Split, a se je skrivala, saj ni želela, da jo vidijo z glasbenikom. Golobčka sta se poročila leta 1974 in istega leta doživela tudi veliko tragedijo, med porodom jima je umrla prvorojenka. Kasneje sta zakonca dobila še tri sinove, danes pa imata tudi pet vnukov.

oliver dragojević Magazin Oliver Dragojević: Njegove zadnje besede celo dvorano globoko ganile

Čeprav sta drug o drugem vedno imela polna usta hvale, Vesna je predvsem vedno poudarjala, kako krasen družinski človek je Oliver, pa se je nanju prilepil tudi škandal. Zagrebčanka Branka Marić Mutti je njuno ljubezen poskušala spodkopati, češ, da je ona Oliverjeva največja ljubezen. Takrat je Vesna izjavila: "Na tem svetu ne obstaja ženska, ki bi porušila vero v mojega Oliverja in v najin zakon. Zagotovo pa to ne bo uspelo neki zavrženi ljubici." Zaradi te izjave je Vesna pristala na sodišču, kamor jo je na vse obravnave ljubeče spremljal Oliver. In res, po 44 letih ju je ločila le smrt. 

Oliver Split Magazin Oliver Dragojević: Tako so se Hrvati poslavljali od legende
Komentarjev 8
  • mamaodkrižarja 23:01 31.julij 2018.

    Joj križar, spet ga biksaš. Veste, križar je zelo moten, nobeden se nikoli ni hotel z njim igrati, ko je bil majhen. Še sosedov mešanec je bejžal pred njim. Edino med kolinami je prasec enkrat zbejžal k njemu, verjetno po ...prikaži več pomoti, ker sta si bila malo podobna. Mu pa zadnje čase škodijo zdravila, ki mi jih skozi zadnjično odprtino šopajo v Polju. Baje da si jih potegne iz danke in jih poje. Ah, enkrat bo bolje....

  • Charlotte_Savery 09:35 31.julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da ...prikaži več sem izvedela o tem. To, karr semm počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com

  • ode 08:32 31.julij 2018.

    Kako se bodo šele razpisali naši mediji, ko bo umrl Džo Maračić- Maki. Solze bodo tekle v potokih

Sorodne novice