Magazin > VIP
22452 ogledov

Žena Oliverja Dragojevića o govoricah, da je umrl

Oliver Dragojević Arhiv organizatorja
Vesna komentirala brez dlake na jeziku.

Vesna Dragojević, žena hrvaškega pevca Oliverja Dragojevića, ki je zbolel za rakom na pljučih, je komentirala lažne informacije, da je Oliver umrl.

Na hrvaškem portalu Splitski dnevnik, ki je del televizije RTL so namreč objavili novico, da je Oliver umrl in da so informacijo neuradno dobili prav na onkološkem oddelku. Lažna novica je razjezila pevčevo ženo, ki je zapisala. "Če je kdo verodostojen vir, sem to jaz. Oliver je dobro in ni v življenjski nevarnosti. Hvala za nepozaben večer, ki so nam ga pripravili, nam in medicinskemu osebju. Ivana, hvala ti, rada bi videla obraze ljudi, ki nimajo niti malo empatije" je pod objavo Ivane Runjić zapisala Vesna, Oliverjeva žena.

Ivana Runjić je hrvaška glasbena producentka in hči pokojnega hrvaškega skladatelja Zdenka Runjića. Je družinska prijateljica Dragojevićevih, ki je zgroženost po objavi lažne informacije izkazala na svojem Facebooku. "Nekoč sem obljubila, da bom takšne novinarje vedno poimensko izpostavila. To je odgovorna urednica portala, za katerega še nihče nikoli ni slišal. Naj se ve, da imajo takšne novice tudi obraz," je zapisala Ivana, ki se je spomnila, kako težko ji je bilo zaradi podobnih novic v času, ko je umrl njen oče.

Oliver Dragojević Magazin Oliver Dragojević zadnji trenutek odpovedal koncert
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice