Magazin > VIP
14300 ogledov

Hrvaški pevec ostro nad Oliverja Dragojevića

Oliver Dragojević Arhiv organizatorja
Presenetil gledalce zabavne oddaje.

Hrvaški pevec Zlatko Pejaković je bil gost v hrvaški pogovorni oddaji IN magazin na Novi TV, kjer je bila tema pogovora cena slave. Igralka Mia Begović je v pogovoru rekla, da je Oliver Dragojević glasbena legenda, njegov pevski kolega Pejaković pa je temu ostro nasprotoval.

"On ne more biti legenda. Opravlja svoje delo in dobro ga opravlja. Legende so tisti, ki so imeli za seboj veliko ljudi, ki s svojim delom vzgojili veliko ljudi. To, kar on dela, mi ni všeč, saj on ne dela za občinstvo. Nihče od nas ne more biti legenda. Ne jezite se, a vedno so stvari, ki jih nekateri razumejo in drugi ne. Sebe ne smatram za legendo. Še vedno se borim za svojo priljubljenost," je bil kritičen Zlatko Pejaković in dodal, da je sam dosegel to, kar si je želel in, da je Oliver njegov prijatelj.

Kasneje je Oliver za to enako oddajo povedal, da se s Pejakovićem sicer že dolgo poznata, a da nista prijatelja: "Okej sva, nisva pa dobra prijatelja. Poznava se že dolga leta." Na vprašanje, kako komentira Zlatkovo glasbo, pa je na kratko odgovoril: "To je nekaj povsem drugega. Meni to ni všeč."

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:55 22.oktober 2017.

    Oba pol p...de mrzle vode nista vredna,kaj šele,da bi bla legende??Malo morgen......

  • djdj 18:31 19.oktober 2017.

    Kdo je Zlatko Pejaković? Naj vpraša koga bolj strokovnega. Oliverju nagrad tudi niso podelevali zato, da se na njih ne bi nabiral prah. Njegove pesmi so segle do src množic, čeprav so nekatere "lajne", z ponavljajočim jokajočim besedilom in kje ...prikaži veče tehnično nedovršene(ampak na leta posnetkov...)... Naj se pogumno boli z zahrbtnim rakom! Legenda!

  • Janez_53 11:03 19.oktober 2017.

    Pejaković, če je nekdo legenda, odločijo njegovi oboževalci, ne pa neki Pejaković! In Oliver Dragojević je vsekakor LEGENDA!!!